34e editie 80 van de Langstraat 13 en 14 september

De Kennedymars vindt altijd plaats in het tweede weekend van september. De 34e editie van de tachtig begint op zaterdagavond 13 september 2014. 

Inschrijven is mogelijk via www.80vandelangstraat.nl of bij Toerisme- en UITpunt Waalwijk (in de Bibliotheek Waalwijk), Wilhelminastraat 4a, of bij VVV Kaatsheuvel – Loon op Zand – de Moer, Peperstraat 10a, Kaatsheuvel.
 
De wandelaars worden op zondag 14 september uiterlijk om 16.00 uur terugverwacht. De route, door het mooie Brabantse land, loopt door o.a. Waalwijk, Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Haarsteeg, Waspik, Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. Elke vijf kilometer passeren de deelnemers een post waar wat te eten of drinken wordt uitgedeeld. Bij de grotere posten is er de mogelijkheid de vermoeide ledematen te laten masseren en een kleine pauze in te lassen. Om het geheel nog eens extra gezellig te maken, wordt er op verschillende lokaties muziek verzorgd. Tevens organiseert het ‘Promoteam van De 80’ een straten- en huizenwedstrijd. Inwoners van straten op de route doen daarbij hun uiterste best om er een waar feest van te maken.
 
Op het podium St. Antoniusplein, 10:00 uur – 18:00 uur:
Martin Stone & veel Live optredens van Talenten van de Langstraat.

Website: 80vandelangstraat

Bron: UITpunt

 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen