Op een dag is alles weg…….!

Foto:

Het circus en de roodblauwe tent; de olifanten en de mooie meisjes aan de trapeze; de geur van popcorn en de prachtige muziek… Niets is er meer van te vinden !

Circusdirecteur Anton en zijn circusvrouw Antonia begrijpen er niets van, gisteren stond er nog een mooie grote circustent ?
Ze vinden een belangrijke brief en een grote koffer die alles behalve leeg blijkt te zijn…. En net zoals de doos van Pandora zit er véél meer in de koffer dan je zou verwachten. Met behulp van het publiek, de magische koffer en veel fantasie komt het circus weer tot leven en ontrolt er zich voor ieders ogen een spectaculaire circusvoorstelling!
Circus Pandora is een prachtige voorstelling met spannende circustricks, poëzie en heel veel humor! De voorstelling vertelt over de geschiedenis van het circus, van de eerste paardencircussen via de straatartiesten langs het vlooiencircus tot het hedendaagse circus!
**Extra**
Vooraf aan de voorstelling kunnen kinderen helemaal in de circussfeer komen en zich laten schminken of een mooie circuskleurplaat maken.
Zondag 28-09-14, 14:30uur
Jeugd (familievoorstelling)
Cirque Magnifique
Circus Pandora
Entree € 10,00
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen