Informatieavond Bevallen in het ziekenhuis

Foto:

Bent u zwanger en gaat u bevallen in het ziekenhuis? Of twijfelt u of u wilt gaan bevallen in het ziekenhuis? Kom dan naar de informatieavond bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Tijdens deze avond kunt u samen met uw partner kennis maken met de afdeling Verloskunde. U kunt deze avond een kijkje nemen op de kraamsuites. Een gynaecoloog, verloskundige en verpleegkundigen vertellen u die avond over bevallen in het ziekenhuis. Hoe verloopt de bevalling als u onder begeleiding van uw eigen verloskundige gaat bevallen? En hoe verloopt het als u op medische indicatie in het ziekenhuis bevalt? Over deze verschillen en nog veel meer krijgt u deze avond uitgebreide informatie. Deze informatieavond is een aanvulling op de informatie die u al van uw verloskundige of gynaecoloog heeft gehad. 
 
Aanmelden via de website
U dient zich via www.jbz.nl van te voren aan te melden voor de informatieavond.
 
Drie bijeenkomsten per avond
Er zijn drie dezelfde bijeenkomsten per avond. De tijdstippen van de rondes veranderen per avond. Op het aanmeldingsformulier ziet u de juiste tijdstippen.
 
Ontvangst met koffie/thee
Presentatie door een gynaecoloog, verloskundige en verpleegkundige
rondleiding op de kraamsuites
 
Daarnaast kunt u de informatiestands bezoeken krijgt u meer informatie over borstvoeding en kunt u uw specifieke vragen stellen.

maandag 08 september 2014 | 18:30 uur tot 21:30
Locatie: Auditorium Jeroen Bosch Ziekenhuis
Contactpersoon: (073) 553 24 57
Bestemd voor: Zwangeren en hun partner
Entree: Gratis
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen