Internationale dans in Drunen

Foto:

Een gratis introductieles internationale dans op woensdag 3 september voor van 19.30 tot 20.45 uur in Drunen. Wat kun je hierbij verwachten?

Een kennismaking met dansen uit allerlei landen, zoals bijvoorbeeld: Kroatië, Roemenië, Griekenland, Turkije, Bulgarije, Israel,  Amerika of uit Japan. Deze dansen worden op een prettige manier aangeleerd. Het dansen staat voorop, maar het is ook nog eens erg gezellig. Zo’n avondje dansen is goed voor de conditie, nieuwe contacten opdoen, lekker ontspannen en even met iets anders bezig zijn dan met werk gezin of school.
Deze danssoort is geschikt voor mannen en vrouwen en een vaste danspartner is niet nodig. Dus kom gewoon eens binnen en doe lekker mee, je hebt niets te verliezen, want de introductieles is gratis. De lessen worden gegeven in de aula van basisschool de Bolster, Beukstraat 13.
Als je al veel danservaring hebt dan is het mogelijk om bij de gevorderde groep in te stromen. Voor informatie en opgave, bel Els Spiekermann, 0416-331517. en www.taraban.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen