Halloween Tennis Party

Foto:

Op vrijdag 31 oktober organiseren de vrijwilligers van buurthuis de Schakel en TV Heusden samen een Halloween Tennis Party. Dit griezelige en sportieve feest vindt plaats bij TV Heusden in de Margrietstraat 2a in Oudheusden. 

Om 18.45 uur komen de kinderen van groep 1 t/m 4 en om 20.30 uur komen de kinderen van groep 5 t/m 8. Kinderen in de basisschoolleeftijd komen verkleed naar de tennisvereniging waar ze tennisles krijgen van een echte tennistrainer. Ook is er een echte Halloweendisco waar de kinderen lekker kunnen griezelen, dansen en spelletjes kunnen doen! Durf jij uit de duivelse ranja fontein te drinken?

Programma
Omdat alle kinderen van de basisschool zijn uitgenodigd hebben we de groep in tweeën opgedeeld. De kinderen mogen verkleed gaan tennissen en gaan ook verkleed griezelen in de Halloween disco! Tijd ronde 1 (groep 1 t/m 4): 18.45 – 20.30 uur. Tijd Ronde 2 (groep 5 t/m 8): 20.30 – 22.00 uur. Tussendoor mogen alle kinderen op het griezeligste springkussen dat je ooit hebt gezien. Ook hebben we voor alle kinderen ranja en wat lekkers! Durf jij dit aan? Kom dan op 31 oktober zo griezelig mogelijk verkleed naar de tennisvereniging!

Inschrijven
Het is niet nodig om je in te schrijven voor deze griezelige avond. Kom gezellig langs en neem je ouders en vrienden mee! Het belooft een spannende en sportieve avond te worden. te worden. De organisatie vindt het erg belangrijk dat de ouders van de kinderen weten waar de kinderen zijn. Komt u de daarom met de kinderen mee zodat we uw contactgegevens kunnen noteren. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen