Just Us met hun Kerstvoorstelling

Foto:

Zeker tijdens het kerstprogramma van Vocal Group Just Us, is het krijgen van kippenvel een veel gehoord effect, met naast een diversiteit aan kerstmuziek, ook sfeervolle juweeltjes uit het reguliere repertoire.

De meest uiteenlopende muziekstijlen komen voorbij; geestige folksongs, ingetogen ballads, knallende bigband jazz en klassiekers, allemaal in een close Harmony arrangement. Moeiteloos wordt gewisseld tussen Dvorak, Bach en Mozart, Count Basie en Duke Ellington maar ook Wham, Sting en Robby Williams. Naast eigen arrangementen en bewerkingen brengt Just Us ook werken van professionele close harmony groepen zoals de Swingle Singers en The Real Group.
Just Us is een toonaangevende groep bestaande 16 enthousiaste zangers en zangeressen en heeft haar ‘roots’ in Brabant. Onder de inspirerende leiding van dirigent en zanger Angelo Smulders heeft zij haar sporen verdiend in de Close Harmony muziek met concerten en prijzen in binnen- en buitenland, tot zelfs in China toe. Just Us laat u op het puntje van uw stoel zitten en genieten van begin tot eind met af en toe… kippenvel!
Bent u nieuwsgierig geworden naar Just Us en wilt u meer weten, surf dan naar www.vocalgroup-just-us.nl.
Aanvang: 14 dec om 14.30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.devoorstevenne.nl, het nummer 0416 374478 of aan de kassa.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen