Veel animo voor woningen Geerpark

Foto:

In Geerpark komen de woondromen van diverse Heusdenaren tot leven. Maar ook mensen buiten onze gemeente komen graag wonen in een van de meest duurzame woonwijken van Nederland, met woningen voor ieder wat wils in een mooie groene omgeving aan de waterslinger. 

Sinds de officiële start van de verkoop – die werd afgetrapt tijdens de woonmarkt op 17 mei – is er veel belangstelling voor Geerpark. Voor de koopwoningen heeft dit al geresulteerd in een groot aantal getekende koopovereenkomsten. Ook het bouwen op een vrije kavel en de huur van een appartement is in trek.
Realiseer uw eigen droomhuis
In Geerpark zijn 20 vrije kavels beschikbaar voor wie een eigen woning wil realiseren dichtbij de voorzieningen in Vlijmen, met Den Bosch en Waalwijk op een steenworp afstand. De kavels zijn mooi gesitueerd tegen de waterslinger en zijn er vanaf 500 m2. Het biedt de kans om welstandsvrij te bouwen en direct te starten met de realisatie van uw droomhuis! De gemeente is in gesprek met verschillende geïnteresseerden en 1 kavel is gereserveerd. Tot eind van het jaar profiteren kopers van een tijdelijke grondprijs van 297 euro per m2 exclusief btw! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de MogelijkMakers via www.dekavelwinkel.nl.
80 procent woningen Waterspin verkocht
Aan Waterspin realiseert bouwer en ontwikkelaar Hendriks Coppelmans in totaal 10 hoek- en tussenwoningen. Ze liggen op één van de mooiste plekjes in Geerpark direct aan de waterslinger. Al tachtig procent van de woningen in het project ‘Waterspin’, in deelgebied Morgen I, is inmiddels verkocht. Er zijn nu nog twee woningen te koop.
Meer dan 50 procent van Morgen II verkocht
In dit deelgebied tussen de Priemsteeg en de Waterslinger realiseert Janssen de Jong 15 koopwoningen. Hiervan is inmiddels meer dan vijftig procent verkocht. De eerste fase bestaat uit 4 twee onder één kap woningen, 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen. De woningtypes Bever, Mol en Egel zijn vernoemd naar de toekomstige straten. De woningen hebben een traditionele uitstraling die zich kenmerkt door de Brabantse architectuur.
Starterslening
Voor starters is het soms financieel lastig om de droom van een eigen huis te realiseren. Met de starterslening maakt de gemeente het gemakkelijker om een woning te kopen. Meer informatie over de starterslening vindt u hier vinden.
Nog enkele appartementen te huur
Achter het monumentale pand Mommersteeg aan de Wolput in Vlijmen realiseert Van Stiphout in opdracht van Woonveste twee woongebouwen met 20 en 16 appartementen. Inmiddels is het hoogste punt hiervan bereikt. De 36 appartementen worden als eerste in Geerpark opgeleverd, naar verwachting eind november 2014. De ruime, energiezuinige appartementen in deze fraai vormgegeven gebouwen zijn inmiddels bijna allemaal verhuurd.
Interesse?
Wilt u meer weten over de woningen die in Geerpark te koop of te huur zijn? Of wilt u informatie over vrije kavels? Op www.geerpark.nl  vindt u het actuele woningaanbod en contactinformatie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen