3e editie Mini 80 van de Langstraat 13 september

Foto:

Op 13 september kunnen jullie weer je beste beentje voorzetten voor de 3e Rabo Mini 80. Het wordt weer een prachtige tocht met hele leuke activiteiten. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen. Je kunt kiezen hoe je wilt lopen. In een groep (bijvoorbeeld met je klas, sportclub etc.) of met je vriendinnen en vriendjes.

We hebben weer twee routes. Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.  Er zijn wel wat veranderingen ten opzichte van het vorige jaar. Iedere loper, zowel kind als begeleider betaalt dit jaar € 3,00 inschrijfgeld. Uiteraard wordt iedere loper hiervoor gedurende de tocht bij verschillende posten goed verzorgd met drinken en iets lekkers. Echter zullen de begeleiders begrijpen dat loopnummers, aandacht en medailles naar de kanjers van lopertjes gaan.
 
Ophalen loopnummers
Dit jaar kan er bij inschrijving direct betaald worden (via ideal) dus hoeven alleen de loopnummers opgehaald te worden, net zoals bij de echte 80. Let op, na ideal niet direct afsluiten , U krijgt een bevestiging!
Dit kan op zaterdag 30 augustus (Modestad) en op zaterdag 6 september tussen 13.00 uur en 17.00 uur. U kunt de 80 van de Langstraat stands vinden tussen Intersport en Vittoria Italiaans ijs, aan de Grotestraat in het centrum van Waalwijk.
Op zaterdag 13 september kunt u de loopnummers ophalen vanaf 12.15 uur tot minimaal 1 uur voor vertrek van de groep.
We verzoeken alle deelnemers minimaal drie kwartier voor vertrek aanwezig te zijn en zich te melden bij de stands van de 80 van de Langstraat om daar alle benodigdheden op te halen.
De werkgroep mini 80 roept iedereen op om zo fleurig en opvallend mogelijk aan de start te verschijnen.
Op het Unnaplein zal voldoende vermaak aanwezig zijn om het wachten te verkorten.
Wij hebben er zin in!!!
Bron: UITpunt
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen