Tekenen en schilderen in de Drunense Duinen

Foto:

Tekenen en schilderen in en naar de natuur: Zaagmans & Vandenpenseele organiseert komend najaar een unieke buitencursus. Zes zaterdagen op rij kunnen beginners en gevorderden (leren) tekenen en schilderen op en nabij De Fellenoord te Drunen. 

Als beginner maakt u kennis met verschillende  teken- en schildertechnieken. Als gevorderde krijgt u vraaggestuurd begeleiding of trekt u helemaal uw eigen plan. 
Zo’n zaterdag start om 10.00 uur op de Fellenoord. Tijdens de koffie geeft docent Jorg van Broekhoven tekst en uitleg bij de plannen voor die dag. Ook vertelt hij u bijvoorbeeld over de School van Barbizon, over stromingen als im- en expressionisme, over kunstenaars als Turner, Monet en Hockney en over ‘atmosferisch perspectief’ en ‘landschapsbeleving’. Maar al snel gaat u aan het werk in het bos, in het weiland of in de duinen. In alle rust tekenen en schilderen in en naar die prachtige natuur. Om 13.00 uur eindigt de bijeenkomst.
De cursus start op 27 september. Op 30 augustus a.s. geeft Jorg om 10.00 uur tekst en uitleg op de Fellenoord. U bent van harte welkom.
Zaagmans & Vandenpenseele is gevestigd op het adres Fellenoord 4 te Drunen.
U kunt Jorg voor vragen ook anders en/of eerder bereiken. E-mail naar [email protected] of bel 06-13870975.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen