Wie loopt er mee met De Mini 80?

Foto:

Drie jaar geleden werd De Mini 80 opgezet als kleinschalige wandeltocht maar was direct een groot succes. Maar liefst 1.500 kinderen liepen mee. De Mini 80 is de leukste wandeltocht voor kinderen in de Langstraat. De tocht is met 4,5 of 6 kilometer een uitdaging voor kinderen. En de duizenden bezoekers en omwonenden maken De Mini 80 tot één groot feest dat je niet mag missen. Heb jij je al ingeschreven? 

Wandeltocht vol leuke activiteiten
Op 13 september kunnen jullie weer je beste beentje voorzetten voor de 3de Mini 80. Het wordt weer een prachtige tocht met hele leuke activiteiten bij BaLaDe en RKC Waalwijk. Ook op alle andere posten is iets leuks te beleven, van muziek tot gekke foto’s maken! Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen. Je kunt kiezen hoe je wilt lopen. In een groep (bijvoorbeeld met je klas, sportclub etc.) of met je vriendinnen en vriendjes. We hebben weer twee routes. Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.  
Inschrijven
Al meer dan 500 kinderen hebben zich ingeschreven. Iedere loper, zowel kind als begeleider betaalt dit jaar € 3,00 inschrijfgeld. Uiteraard wordt iedere loper hiervoor gedurende de tocht bij verschillende posten goed verzorgd met drinken en iets lekkers. Echter zullen de begeleiders begrijpen dat loopnummers, aandacht en medailles naar de kanjers van lopertjes gaan. 
Ook krijgen alle kinderen die meelopen dit jaar weer een prachtige Mini Glossy; een magazine vol leuke verhalen en spelletjes. Inschrijven kan via:
– Op 30 augustus bij de 80-kraam in het centrum van Waalwijk (tijdens Waalwijk Modestad)
– Op 6 september bij de 80-kraam in het centrum van Waalwijk
Kom je zo fleurig mogelijk naar de start?
De werkgroep Mini 80 roept iedereen op om zo fleurig en opvallend mogelijk aan de start te verschijnen. Dan maken we er samen een groot feest van! Op het Unnaplein in Waalwijk zal tijdens de start voldoende vermaak aanwezig zijn om het wachten te verkorten.
Paswijzer
Kinderen en ouders met een paswijzer uit Waalwijk of een Heusdenpas uit de gemeente Heusden mogen gratis meelopen met De Mini 80. Zij kunnen zich melden door een e-mail te sturen naar [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen