25e Taptoe Nieuwkuijk met Kleine braderie

Foto:

6 september a.s. organiseert Showband Nieuwkuijk de 25e Taptoe Nieuwkuijk op het sportpark aan de Kerkstraat in Nieuwkuijk. 

ww140831-showbandlarge

In 1990  werd de taptoe voor het eerst georganiseerd tijdens het 30 jarig bestaan. Inmiddels is de taptoe uitgegroeid tot een geweldig muzikaal festijn. Dit jaar hebben 10 showkorpsen zich aangemeld om samen met Showband Nieuwkuijk er een geweldige avond van te maken.
 
Nieuw is een kleine BRADERIE/MARKT op het sportpark van 15.00 tot 21.00 uur.
Verder is er een springkussen voor de jeugd en een ijscokar, waarvan de opbrengst bestemd is voor het instrumentenfonds van Showband Nieuwkuijk.
 
Voorafgaande aan de taptoe is er een streetparade die van start gaat om 16.30 uur. De taptoe begint om 17.45 uur. De deelnemers komen dit jaar uit ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Nuenen, Klundert, Gerwen, Goes, Dongen, Lienden, Deventer en Haarlem.
 
De taptoe heeft een wedstrijdelement  met een 1e,  2e  en 3e prijs dat wordt beoordeeld door een vakjury. Tevens is er nog een publieksprijs, een wisselbeker, beschikbaar gesteld door de gemeente Heusden. De finale van de taptoe is om 22.00 uur en dat wordt vuurwerk.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen