Avondcursus energetische dans

Foto:

Donderdagavond 11 september start de 1e les van een cursus energetische dans voor volwassenen in de Stulp in Drunen. Er wordt 1x in de 2 weken gedanst van 19.30 tot 20.45 uur. De cursus staat open voor iedereen die van dans en beweging houdt. Leeftijd, conditie of danservaring is niet belangrijk, want hoe je ook danst, het is altijd goed.

Tijdens de lessen krijg je opdrachten en ga je meer ontdekken wat je allemaal met dans kunt doen. Je gaat meer ervaren wat de muziek met je bewegingen doet, maar ook hoe je kunt dansen vanuit jouw gevoel. Elke les heeft een thema, zoals bijv. kracht of  ruimte. Er wordt gedanst op allerlei soorten muziek, o.a. Afrikaans, Arabisch, Zuid Amerikaans en Balkanmuziek, nummers met een lekkere beat, maar soms wordt er ook gebruik gemaakt van rustige en zachte muziek, waar je lekker op kunt ontspannen. Dus….verleg je grenzen en kom tot je eigen vrije dans, dans met hart en ziel, ga uit je bol, geniet, heb plezier, alleen of met elkaar.
De lessen zijn op donderdag van 19.30 tot 20.45 uur Admiraalsweg 100, Drunen.
Het is ook mogelijk om een proefles te doen. In Den Bosch wordt ook energetische dans gegeven op dinsdagochtend in de Muzerije in de binnenstad, op loopafstand van het station.

Voor informatie of opgave: 0416-331517 zie  www.energetischedans.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen