Start muzieklessen en repetities Accorda

Foto:

Op dinsdag 9 september worden in buurthuis De Mand in Vlijmen de muzieklessen en orkestrepetities van accordeonvereniging Accorda hervat. 

Iedere dinsdag worden er ’s middags en in de vroege avond door Accorda muzieklessen gegeven in De Mand. Naast accordeonlessen bestaat er ook de mogelijkheid om lessen muziektheorie te volgen. Voor die laatste lessen is het bezit van een muziekinstrument niet noodzakelijk. Voor geïnteresseerden in accordeonlessen bestaat de mogelijkheid om bij Accorda een accordeon te huren. De muzieklessen worden verzorgd door gediplomeerde muziekdocenten. In verband met zwangerschapsverlof van de vaste docente, heeft Accorda in Rustam Bagirov tot 2015 een uitstekende vervanger gevonden. Rustam is deze zomer afgestudeerd voor de studie accordeon pop & jazz aan het conservatorium in Arnhem. Met die achtergrond voegt hij aan het accordeon een moderne eigentijdse dimensie toe.
Daarnaast beschikt Accorda over een trio bestaande uit meer ervaren accordeonisten en een orkest. Orkest en trio repeteren ieder dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur. Deze groep van enthousiaste accordeonspelers zal zich de komende weken in het bijzonder voorbereiden op haar optreden tijdens het Heusdens Open Podium op 5 oktober in De Voorste Vennen in Drunen. Het orkest kan altijd versterking gebruiken. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Accorda kunt u een kijkje nemen op haar website www.accordavlijmen.nl. Ook staat op dinsdagavond tijdens de orkestrepetities de deur van het oefenlokaal in De Mand altijd open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen