ONA & ONS ´Lang en Gelukkig`

Foto:

O.N.A. bestaat dit jaar 60 jaar en brengt daarom een spektakelstuk samen met de leden van O.N.S. jeugdtoneel. 

O.N.A. bestaat dit jaar 60 jaar en wilde eens wat anders…
Een spektakelstuk samen met de leden van O.N.S. jeugdtoneel brengen en dat gaan ze ook doen! Met dit totaaltheater kunt u niet alleen genieten van hun geweldige toneelprestaties maar ook van zang en dans!
Deze sprankelende revue vertelt het sprookje van Assepoester. Maar dan nét even anders! Samen met Assepoester laten ze de grauwe werkelijkheid achter zich om te belanden in een betoverende wereld. In deze voorstelling over buitenstaanders en meelopers, heimelijke verlangens en valse ambities, is niets wat het lijkt. Boze stiefzussen staan naast ontheemde prinsen, dominante dames naast bange ventjes en daartussen spelen kinderen, dansend als elfjes, geitjes en lakeitjes. De helden op het toneel waarschuwen voor naderend gevaar “kijk uit, achter je!” of kibbelen eindeloos met gemene snoodaards.
LANG EN GELUKKIG is een ontroerend, komisch familiespektakel voor alle leeftijden. Maar wees gewaarschuwd: “heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd”
Regie: Marij den Teuling
Aanvang:
Vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober om 20.15 uur.
Zondag 12 oktober om 14.30 uur
Kaarten kosten € 6,60 en zijn verkrijgbaar via de website www.devoorstevenne.nl, het nummer 0416-374478 of aan de kassa.

ww140915-ona

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen