Nico Dijkshoorn in Bibliotheek Vlijmen

Foto:

Donderdagavond 13 november 2014 komt de bekende dichter, columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid Nico Dijkshoorn naar Bibliotheek Vlijmen voor een lezing en muzikaal optreden. De veelzijdig schrijver is o.a. huisdichter van De Wereld Draait Door en treedt regelmatig ook als gitarist op. 

ww140916-nico-dijkshoorn-annaleen-louwes
Dijkshoorn schrijft o.a. columns, gedichten, verhalen en romans. In Vlijmen zal hij ook zijn gitaar meenemen om deze kant te laten zien. Zijn boek over beeldende kunst (Dijkshoorn kijkt kunst) werd een bestseller. Daarnaast treedt hij op in het land met de voorstelling ‘Matennaaiers’.
Hij bespeelt in zowel proza als poëzie een breed register aan emoties, vaak in een mengeling, bijvoorbeeld van humor en weemoed, zoals in de roman ‘Nooit ziek geweest’ over zijn vader. In zijn hele werk weet Dijkshoorn in één rake zin een observatie terug te brengen tot zijn in essentie. Dat maakt hem ook een voortreffelijke performer. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte aantal kaarten beschikbaar. Op 13 november vanaf 20.00 uur zal Nico Dijkshoorn een selectie uit zijn werk ten gehore brengen in Bibliotheek Vlijmen, Burg. Zwaansweg 2. 
Kaarten zijn te reserveren via www.bibliotheekheusden.nl of via de Klantenservice van Bibliotheek Drunen, Heusden en Vlijmen. De kaartverkoop start op donderdagavond 18 september 2014.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen