Lancering nieuwe website Heusdens Buro voor Toerisme 

Foto:

Na maanden van voorbereiding is vanaf nu de nieuwe website van Het Heusdens Buro voor Toerisme online. 

Webpartner Divtag uit Nieuwkuijk heeft het ontwerp en technisch deel van de ontwikkeling van de site voor zijn rekening genomen en is daarin bijzonder goed geslaagd. 
Op de website vindt de bezoeker allerhande toeristische informatie, zoals overnachtingsmogelijkheden, plekken om gezellig te eten en te drinken of een activiteit te ondernemen, een evenementenoverzicht, maar ook een online reserveringsmodule. De gast kan zodoende vanuit zijn luie stoel 24 uur per dag zijn eigen uitje op maat samenstellen en online boeken. 
Willem Man, Annelies van der Sanden en Irene Brok verzorgden meertalige teksten, zodat ook de buitenlandse gast zich welkom geheten voelt in de gemeente Heusden. 
Met het lanceren van de nieuwe website, is ook het online boekingssysteem van het Heusdens Buro voor Toerisme operationeel. Je kunt nu vanuit je luie stoel 24/7 de website raadplegen om te boeken uitjes te selecteren en direct te reserveren. Je betaalt je reservering meteen online en ontvangt een bevestiging van het programma in je mailbox. Leuk en lekker makkelijk.

Meer informatie www.hbtheusden.nl 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen