Brandweer Heusden zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay

De brandweer in Heusden heeft nieuwe vrijwilligers nodig. Heb jij het in je om deze vrijwilliger bij de brandweer te zijn? Wil jij je inzetten voor anderen en hulp verlenen onder niet alledaagse omstandigheden? Kun je overdag snel op de brandweerkazerne zijn? Dan is het brandweervrijwilliger vast iets voor jou!

Branden blussen is de hoofdtaak van een brandweerman/vrouw. Maar daar stopt het niet: Wat dacht je van het openknippen van auto’s bij ongevallen en de inzittenden uit hun benarde positie halen? Het verrichten van hulpverlening op het water. De helpende hand bieden aan dieren die in nood verkeren. Brandwacht zijn betekent afwisseling, acute paraatheid en passie om je in te zetten voor mens en dier. Geen inzet is hetzelfde!

Wat kan brandweer Heusden bieden
Spannend en uitdagend werk, een hechte groep collega’s en de mogelijkheid om je zinvol in te zetten voor je omgeving. Je wordt opgeleid tot gediplomeerd brandwacht. Je werkt met de modernste brandbestrijdings- en redmiddelen. Voor oefenen, opleiden en uitrukken ontvang je een vergoeding. De kosten voor de opleiding tot brandwacht, een dag- of avond cursus, is voor rekening van de brandweer.

Wie zoekt brandweer Heusden
Mannen en vrouwen met lef en een ondernemende instelling. Ben je flexibel, sportief, houd je van uitdagingen? Dan is vrijwilliger bij de brandweer iets voor jou! Een spannende bijbaan naast je eigen baan. Iedereen vanaf 18 jaar en in goede lichamelijke conditie kan zich aanmelden. Belangrijk is dat iemand snel op de kazerne kan zijn. Niemand is honderd procent beschikbaar, maar de voorkeur voor de post Heusden gaat uit naar mensen die op werkdagen overdag beschikbaar zijn omdat ze bijvoorbeeld in Heusden of directe omgeving werken en/of wonen.

Is je interesse gewekt en lijkt het je wat om vrijwilliger te worden, neem dan contact op via Facebook of met de postcommandant; Loet Laurey via telefoonnummer 088 – 020 82 49 / 06 – 22238552 of per e-mail: [email protected].

Bron: Brandweer Heusden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen