AquAmigos pakt 4x Goud bij kilometer Zidewinde

Foto:

Vrijdag 29 augustus was er de kilometer van Zidewinde in het gelijknamige bad in Sprang-Capelle.

De zwemmers van AquAmigos kennen het bad goed omdat er in de zomermaanden 2x per week in dit bad doorgetraind wordt. De afgelopen maanden waren er dan ook bij elke training gemiddeld z’n 40 zwemmers aanwezig in het Buitenbad waar ook wel eens met een buitentemperatuur van maar 11 graden gezwommen werd.
 
Bij de heren was er vrijdag in de D2 poule het Goud voorJeroen Bechtold uit Haarsteeg in 15:35.06 en het Zilver voor Wouter van Gent uit Waalwijk die een keurige tijd van 17:32.58 liet noteren.
 
Ook bij de dames D2 was er Goud voor Ymke van Dongen uit Vlijmen in 16:06.34. In de Dames D3 poule was erwederom Goud voor AquAmigos zwemster Lisa Coppelmans uit Elshout in een tijd van 14:36.82. En om het succes helemaal compleet te maken wist Melissa vd Geld uit Drunen bij de dames D3 in een tijd van 13:33.87 ook het Goud te pakken, en was er ook nog een keurige 5e plaats voor Willeke Teklenburg in 18:18.15.
 
Goed is het om te zien dat Aquamigos in 4 van de 8 poulesvertegenwoordigd was en daar dan ook vier keer goud en een keer zilver pakte. Trainer Arie Ophorst was dan ook zeer tevreden. Goed is het om te zien dat alle zwemmers enkele weken rust hebben gepakt wat ze nodig hebben,maar ook dat er goed doorgetraind is in het Buitenbad.
We zijn afgelopen week dan ook weer binnen gaan trainen in zwembad Die Heygrave in Vlijmen om toe te werken naar de eerste competitiewedstrijd met weer veel nieuwe aanwas.
Lijkt het je leuk om ook bij Aquamigos te gaan zwemmen kom dan vrijblijvend enkele keren meetrainen of kijk op aquamigos.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen