112

Voetgangers overleden na aanrijding vlakbij bushalte

De voetgangers die zaterdagnacht werden aangereden door een automobilist op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand zijn overleden. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. De slachtoffers zijn een 19-jarige man uit Waalwijk en een 20-jarige man uit Drunen.

De aanrijding vond rond halfeen plaats, vlakbij een busstation. “De slachtoffers waren te voet en staken kennelijk de weg over”, laat een politiewoordvoerder weten. “Daarbij werden ze geschept door een 23-jarige Tilburgse automobilist. De automobilist kwam uit de richting Tilburg en reed in de richting van Waalwijk.” Vanwege de ernst van de situatie werden na de aanrijding drie ambulances en twee traumahelikopters opgeroepen. Een slachtoffer overleed ondanks alle medische hulp op de Midden-Brabantweg. De andere voetganger werd zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

Onderzoek
De Midden-Brabantweg werd na de aanrijding ter hoogte van Loon op Zand deels afgesloten in de richting van Kaatsheuvel. De politie onderzoekt hoe de aanrijding kon plaatsvinden.

Bron: Omroep Brabant

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen