HVN Vastgoedkeuringen

Adres:

Grotestraat 152 a
Drunen , 5151 BN
Tel. +31 (0)416 785603

Website:

http://www.hvnvastgoedkeuringen.nl

HVN vastgoedkeuringen is ontstaan uit een bouwbedrijf, om maar gelijk duidelijk te zijn het bouwbedrijf staat los van HVN vastgoedkeuringen en wij gaan u op geen enkele wijze als bouwer benaderen voor, tijdens of na een eventueele keuring. Zelfs op uw verzoek gaan wij voor u geen offerte of aanbieding van uit het bouwbedrijf verzorgen. Wij houden het graag gescheiden zodat wij u een goede keuring kunnen aanbieden zonder enig belang of verplichting achteraf.

De kennis, ervaring en know how bij een bouwkundige keuring door HVN vastgoedkeuringen is opgedaan sinds 1986 in de bestaande bouw als gediplomeerd aannemer volgens bouwend Nederland. Het specialisme varieert van restauratie en renovatie tot onderhoud, herstel en het vaststellen van de staat van onderhoud. Vandaar dat de diensten dan ook hoofdzakelijk aangeboden worden voor bouwkundige keuringen in de bestaande bouw voor de regio Den Bosch, Tilburg en Breda.

Of het nu gaat om een restauratie object van honderd jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijkvastgoed, Hvn vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken en methoden welke door de jaren heen zijn gebruikt.  Wij kennen en herkennen veel valkuilen, gebreken en tekortkomingen, daarom staan we u graag bij met een bouwkundige keuring en advies zodat u al voor een deel voldoet aan uw onderzoeksplicht.

Voor woning keuring, meeloop keuring, NHG keuring, aankoop keuring, verkoop keuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouwen van uw vastgoed.

Ons werkterrein bevindt zich in en rondom Brabant binnen een straal van 50 kilometer vanaf Drunen hoofdzakelijk bouwkundige keuringen in de regio Den Bosch en Tilburg. uiteraard zijn wij niet te beroerd om verder te reizen. Mogelijk worden er dan wel extra kosten in rekening gebracht.

Wat mag u bij een bouwkundige keuring van ons verwachten:

  • wij zijn absoluut onafhankelijk
  • een open en eerlijke werkwijze en communicatie
  • een snelle en gedegen dienst verlening
  • een eerlijk en net tarief
  • een kundige en betrouwbare partij

VOOR WIE

Huurders, verhuurders, eigenaren, kopers, beheerders vve, voor alle eigenaren en gebruikers van woningen en bedrijfspanden kunnen onze bouwkundige keuringen en diensten van belang zijn.