Bas Van Doorn tweewielers

Adres:

Burgemeester van Houtplein 31
Vlijmen , 5251 PS
Tel. 073 511 2732

Website:

http://www.basvandoorntweewielers.nl/

In augustus 2016 heeft Bas van Doorn de in Vlijmen en omstreken bekende rijwielhandel van Kees v.d  Water overgenomen. Een zaak met een rijke traditie (53 jaar!) van kwaliteit, service en vakmanschap. Een begrip in een gemoedelijke Brabantse omgeving.

Het is een hele uitdaging om na 15 jaar te hebben gewerkt als ‘sleutelaar’ en ‘verkoper’ zelf letterlijk het stuur over te nemen. Als gediplomeerd fietstechnicus, bromfietstechnicus en specialist in e-bikes staat het bedrijf garant voor hoogwaardige producten en voor gedegen dienstverlening. Alle tweewielers worden afgemonteerd en gerepareerd in eigen werkplaats. Met moderne apparatuur en met goed advies worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Of u nu wilt genieten van een ontspannen fietstocht, van een sportieve etappe of van een zakelijke en gezonde rit van huis naar werk; u wilt zich geen zorgen maken over ‘het materiaal’.
Dat Bas van Doorn tweewielers daarbij oog heeft  voor duurzaamheid kunnen ze zeker  waarmaken omdat het een erkend leerbedrijf is. De bij Bas van Doorn tweewielers opgeleide fietsenmakers weten dat ‘schoon fietsen’ de toekomst heeft.

Kom gerust eens langs in onze showroom. U vindt daar een groot assortiment tweewielers van allerlei merken. Ook kinderfietsen en occasions. Met ons grote hoeveelheid accessoires kunt u de laatste trends in fietsen volgen en het fietsgemak verhogen.

Aanbod
Fietsen kan iedereen! Fietsproducenten ontwikkelen milieuvriendelijke vervoermiddelen met steeds meer oog voor de gebruiker. Bij BasvanDoorn2Wielers vindt u de tweewieler die bij u past. Klik op de afbeelding om rechtstreeks te zien wat wij u te bieden hebben.
En als u nog niet weet wat u wilt, dan kunt u hier zomaar wat rondkijken in onze digitale showroom. U komt dan goed voorbereid naar onze winkel in Vlijmen. Komt u met de fiets dan zet u die bij de winkel of werkplaats. Komt u met de auto dan kunt u voor de deur gratis parkeren.

Stads-/Tourfietsen
Wie heeft er geen fiets in Nederland? Sterker nog de meeste mensen hebben twee fietsen. Heerlijk fietsen op uw vrije dag of tijdens een dagje eropuit met familie, buren of vrienden. Even een boodschapje  doen. Elke bezigheid vraagt om een bruikbaar en handzaam vervoermiddel. Waar u de fiets ook voor gebruikt; u gaat voor betrouwbaarheid, fietsgemak en veiligheid. Het assortiment bij Bas van Doorn Tweewielers is eindeloos.

Elektrische fietsen/e-Bikes
De tijd dat de elektrische fiets pas wordt aangeschaft als je ‘eraan toe bent’ is verleden tijd. Voor velen neemt de elektrische fiets steeds meer de rol over van de auto. Begrijpelijk, want u rijdt precies tot aan de plaats waar u moet zijn. Geen files, geen parkeerproblemen en vrijwel overal mogelijkheden om op te laden. Elektrisch fietsen is fun. En aan de modellen ligt het niet; die zijn hip en passen bij uw lifestyle.

Sportfietsen
Racen met een fiets is in het vlakke Nederland goed te doen voor iedere sportieveling. Fietsclubs lokken grote groepen mensen van allerlei leeftijden op zondagochtenden het bed uit om een rondje van 80 of 100 te maken. Afzien in je eentje of met een groep… een ideale manier om af te reageren na een dag of week lang werken of om uw weekend mee te beginnen. Het enige wat uw plezier of sportieve prestatie kan bederven is materiaalpech. Dat kunt u voorkomen door een goede keuze te maken uit de vele mogelijkheden die het wielersportarrangement van Bas van Doorn Tweewielers u biedt. En Bas kan u uitstekend adviseren; hij zit in zijn vrije tijd namelijk zelf ook graag te zweten op zijn mountainbike!

Kinderfietsen
Leren fietsen is vanzelfsprekend in Nederland. Na de driewieler en de zijwieltjes, verlangt elk kind naar zijn of haar eerste fietsje. We groeien letterlijk op met de fiets. Kinderen laten fietsen heeft voor mij speciale aandacht. Jong geleerd is oud gedaan. Verras uw kind met een fiets (nieuw of tweedehands) en geniet ervan hoe uw kind de wereld leert verkennen met de fiets.

Accessoires
Een fiets is een geliefd product. Heel vaak wisselen ze van eigenaar zonder dat dat de bedoeling is. Een goed slot, een elektronische code of een goede fietsverzekering. U kunt echt niet zonder. Dat geldt in de stad, maar ook bij u in de straat. Fietsen wordt zoveel leuker als je alle mogelijkheden benut. Handige fietstassen, hippe boodschappenkratjes, sportieve bidons, een snelheidsmeter, een kaarthouder … en vooral goede verlichting. Uw fietsgenot wordt een stuk groter als je er alles uithaalt wat erin zit. Dat laat je je toch zeker niet afpakken!!