Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Adres:

Middelweg 36
Nieuwkuijk , 5253 CA
Tel. 073-5111036

Website:

http://www.kinderdagverblijfvillakakelbont.nl

UW KIND, BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

“We gaan naar de Villa!” horen veel ouders in Nieuwkuijk en omgeving hun kinderen ’s ochtends roepen. In particulier Kinderdagverblijf Villa Kakelbont is het dan ook altijd gezellig met een ontspannen sfeer, wat verzorgd wordt door een vast team.  Villa Kakelbont verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar. Sinds 2000 komen elke week 80 kinderen 1 tot 4 dagen naar Villa Kakelbont. Ondanks dat je dan veel drukte verwacht, heerst op de Villa een ontspannen rust.

Wat bij ons altijd voorop blijft staan is het enthousiasme en de liefde voor kinderen. Wij zorgen dat kinderen in een goede sfeer naar hartenlust kunnen spelen en optimale mogelijkheden hebben om zich goed te ontwikkelen. De wereld is al gehaast genoeg, er moet al zoveel. In Villa Kakelbont moet een kind nog kind mogen zijn. Behalve een liefdevolle professionele zorg voor de kinderen is voor Villa Kakelbont ook het contact met ouders heel belangrijk. Wij realiseren ons elke dag dat ouders hun dierbaarste bezit aan ons toevertrouwen.  Daarom hebben wij veel contact met de ouders. De lijnen binnen ons kinderdagverblijf zijn kort, waardoor er een duidelijke een eerlijke communicatie met ouders plaatsvindt. Het is een goed teken dat hier veel broertjes en zusjes zijn. Hieruit blijkt dat wij werkelijk bieden wat ons motto is: uw kind is bij ons in goede handen.”

Natuurlijk voldoet Villa Kakelbont aan alle door de overheid en de GGD gestelde eisen. Om een indruk te krijgen van ons kinderdagverblijf nodigen wij u graag uit verder kijken op onze website. Heeft u vragen of wilt u kennis met ons maken, bel ons dan.