Rima Cleaning Service

Adres:

Lipsstraat 3a
Drunen , 5151 BH
Tel. 0416-383878

Website:

https://www.facebook.com/rimacleaningservice/

Glasbewassing kunnen wij zowel particuliere als zakelijk panden wassen, ook is er de mogelijkheid om bedrijfspanden en particuliere aan de binnenzijde te wassen.

Bij een eerste bezoek word er duidelijk besproken wat de wensen van de klant zijn, dit kan alleen glasbewassing zijn maar daarnaast ook bijvoorbeeld het reinigen van de kozijnen.

Daarnaast wordt er een prijs afgesproken en de termijnen waarin de klant wenst dat de ramen gewassen worden.

Gevelreiniging

De buitenkant van uw pand is het aanzien van het bedrijf. Doordat gevelbeplating vaak smerig wordt, hebben wij er de materialen voor om te zorgen de vervuiling voor te blijven.

Oplevering nieuwbouw

Wij doen dit tegen scherpe prijzen, eventuele prijsopgave zal geheel vrijblijvend zijn voor u.

Uw nieuwe woning of bedrijfspand wordt opgeleverd, dan is het belangrijk dat het goed schoon gemaakt wordt.

Door dat u veel dingen zelf moet regelen kunnen wij dit werk voor u voor zeer scherpe prijzen uit handen nemen zodat deze zorg u ontnomen wordt.

Schoonmaak bij verhuizing

Een verhuizing brengt bij veel mensen stress met zich mee omdat er van alles geregeld moet worden, daardoor blijven bepaalde punten liggen waarvan de schoonmaak van het huis zowel het oude als het nieuwe.

Om u hier in te ontlasten kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen deze problemen uit handen nemen, onze ervaring hierin is groot.

Trespareiniging

Om het behoud van uw trespa te garanderen is het voor u noodzakelijk dat het 1 √° 2 keer per jaar schoon gemaakt wordt.

Het is voor veel mensen een obstakel om dit te doen omdat het zich vaak op grote hoogte bevindt, hiervoor hebben wij het gereedschap en de materialen om dit voor u uit handen te nemen.

Meestal gebeurd dit op basis van offerte die wij vrijblijvend voor u komen maken.