De Groot Vierdaagse Heusden

Foto: Nadine Couwenberg

Voor de 13e keer organiseert gymnastiekvereniging Inion de Avond4daagse in Heusden en omgeving. Autobedrijf De Groot uit Heusden is hoofdsponsor van dit mooie evenement. Net als vorige edities, krijgt jong en oud wederom de gelegenheid om hun wandelschoenen aan te trekken. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

De Groot Avond4daagse Heusden wordt gelopen van dinsdag 28 juni t/m vrijdag 1 juli 2022.
Er kan gekozen worden uit de volgende vier afstanden: 3 km, 5 km, 10 km of 15 km.

Startlocaties
Dit jaar is de start op de eerste dag, dinsdag 28 juni 2022, vanuit de Senioren Sociëteit Heusden. De lopers kunnen starten tussen 17:30 en 18:30 uur. Op woensdag vertrekken we vanuit het dorpshuis Herpt, donderdag vanuit het Dorpshuis Heesbeen en vrijdag is de wijkwinkel bij de Kubus in Oudheusden onze gastheer. De vertrektijden van de laatste wandeldag wijken af en worden tijdens de derde wandeldag bekend gemaakt.

Medailles
Om in het bezit te komen van een felbegeerde medaille is 3 avonden mee lopen voldoende. Dus kun je 1 avond niet, geen probleem, er kan toch gelopen worden voor de medaille!

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor De Groot Avond4daagse Heusden is € 4,00 per persoon bij voorinschrijving en € 6,00 op de eerste wandeldag. Wanneer gebruik gemaakt wordt van voorinschrijving, kan dit via deze link of via de website (inion.nl).

Sponsors
De Groot Avond4daagse Heusden wordt mede mogelijk gemaakt door: Autobedrijf de Groot, Bakkertje Deeg, Coop en Friet & Zo. Hierdoor kunnen alle deelnemers alle avonden een versnapering worden aangeboden. De organisatie hoopt met dit initiatief veel mensen een plezier te doen.

Meer info en inschrijfformulier: www.inion.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Cookieinstellingen