Fancy Fair bij Sint Antonius Heusden

Foto: Ad Hartjes

Het team Sint Antonius van Mijzo is niet zomaar een team, op de prachtige locatie in Heusden Vesting verzorgen zij in een prachtig monumentaal pand zo’n 36 bewoners verdeeld over 2 woonlagen. Het team vormt samen met de bewoners een zeer hechte woongroep. Iedereen kent elkaar en helpt elkaar. Iedereen is hier van harte welkom voor een praatje, een spelletje of gewoon om gezelschap te houden.

Ze trekken er graag op uit om de bewoners even te laten genieten van het centrum van de prachtige vestingstad Heusden. Omdat de meesten onder hen niet meer mobiel zijn willen ze graag een goede rolstoel met duwondersteuning kopen, die het mogelijk maakt om de bewoners te laten genieten van de omgeving en frisse lucht. Om de aanschaf van zo’n rolstoel te financieren wordt er op zaterdag 25 juni 2022 een fancy fair georganiseerd.

Het binnenplein van de locatie wordt omgetoverd tot een feestelijke markt met diverse kraampjes waar u kunt genieten van koffie, thee of andere drankjes met zelfgemaakt gebak en koek van Daelmans. Voor de lunch zijn er broodjes en soep. Er zijn kraampjes met boeken, handwerk en zelfgemaakte spulletjes, schoonheidsproducten, haaraccessoires, aromatherapie en voor de kinderen schminken en Salon Maaike vlecht veertjes in de haren van de kinderen. Tevens is er een grabbelton met leuke cadeautjes.

Er zijn bloemstukjes te koop die door de bewoners zijn gemaakt. Het materiaal hiervoor is geschonken door bloemsierkunst Nicothé uit Drunen. Er is een rad van avontuur met mooie prijzen, gesponsord door de lokale winkeliers en een enveloppenspel met leuke prijzen.  Er zijn 2 oldtimer tractoren waarmee u een ritje kunt maken. Verschillende muzikale optredens, waaronder zangeres Trudy Bouman en meezingkoor ’t Elshout akKOORDje.

De bewoners zijn ook actief op deze dag en doen mee. Daarom bent u van harte uitgenodigd op zaterdag 25 juni van 11.00 tot 16.00 uur op de locatie aan de Roomsche Kerkstraat 5 in Heusden Vesting en hopen op uw steun zodat ze voldoende middelen hebben om onder andere de aanschaf van die speciale rolstoel mogelijk te maken.

LET OP. Alle activiteiten en aankopen alleen tegen contante betaling.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen