Fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun

Foto: Heusden Nieuws

Om dit feest te vieren houden zij op zaterdag 3 en zondag 4 oktober de jaarlijkse tentoonstelling. De start is op zaterdag om 11.00 uur met de officiële opening van de tentoonstelling door burgemeester Willemijn van Hees. De inrichting van de zalen is volledig corona proof. Er is gezorgd voor genoeg ruimte en een vaste route om door de zalen te lopen, zodat iedereen genoeg afstand van elkaar kan houden.

In het kader van het 10 jarig bestaan heeft PS4Fun een grote fotowedstrijd georganiseerd, met een goed gevulde prijzenpot! Ruim 120 deelnemers hebben samen 283 foto’s ingezonden. Tijdens de opening van de tentoonstelling zal burgemeester Willemijn van Hees de prijswinnaars bekend maken. Er is zowel een jury prijs als een publieksprijs. De prijzen worden door Willemijn uitgereikt aan de winnaars.

Tijdens de tentoonstelling worden er buiten het vrije werk van de leden nog heel veel andere foto’s getoond, zoals de inmiddels bekende “rode draad”. Het jaarlijks thema is dit jaar het getal 10. Alle leden hebben in een foto het getal 10 verwerkt, ieder op zijn eigen manier en dit heeft verrassende beelden opgeleverd.

De “geheime” opdracht van dit jaar was ‘De brug van Heusden’. Doelstelling is dat er op een of andere manier een link ligt naar de brug van Heusden. Dit heeft gezorgd voor een grote variatie aan foto’s en eigen interpretaties en geleid tot bijzondere creatieve resultaten.

Tot slot dit jaar de spreekwoorden. De opdracht was om in een foto een spreekwoord uit te beelden, waardoor er voor de bezoekers een mooie puzzel ontstaat om het bijbehorende spreekwoord terug te vinden. Voor de bezoekers van de tentoonstelling een mooie uitdaging om deze puzzel op te lossen en vooral te genieten van de creativiteit van de fotografen om hier een succes van te maken.

Voldoende redenen dus om deze tentoonstelling te bezoeken.

Iedereen is van harte welkom!
In het kader van de coronamaatregelen zal er bij binnenkomst van u gevraagd worden om in te tekenen, zodat er aan de landelijke regels van het RIVM kunnen wordem voldaan. Dat mag de Fun niet drukken, want je ziet en beleeft vervolgens een prachtige tentoonstelling van Photo Shoot 4 Fun.

De leden van PS4Fun hopen jullie allemaal te ontmoeten op 3 of 4 oktober.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.