Hasta la Fiesta!

Foto: Stichting De Schroef

Na het succes van het eerste jaar organiseert HeusdenPopUp ook dit jaar weer een reeks popup-events, “voor en door jongeren.” Op 24 juni staat HeusdenPopUp: Hasta La Fiesta! op het programma bij zwembad Het Run. Jongeren van 14 jaar en ouder kunnen zich daar onderdompelen in Spaanse sferen. Lekker chillen! Zin om wat actiever te zijn? Dan kunnen de deelnemers zich ook creatief en/of sportief uitleven.

PopUps
Met de HeusdenPopUps kan de organisatie bestaande uit jongeren en professionals van Stichting de Schroef en Bijeen experimenteren met de programmering en organisatie van een event. Alle toffe elementen worden daarna samengevoegd in het HeusdenPopUp evenement in september. Josha van Lexmond en Tess de Hart zijn twee jongeren uit de organisatie. Zij hebben samen met buurtsportcoach Paulien een aanvraag voor support gedaan bij ‘Ik ben geweldig’ voor de PopUp Hasta la Fiesta! Ik Ben Geweldig is een initiatief van NJR en het VSBfonds. “Samen met de andere jongeren hebben we eerst gebrainstormt over het thema van deze PopUp. Daarna hebben we allerlei activiteiten geregeld die wij leuk vinden en ook nog binnen het budget passen”. Echt voor en door jongeren dus.

Hasta la Fiesta!
De PopUp: Hasta La Fiesta! vindt plaats bij zwembad Het Run in Drunen. Daar kan je in Spaanse sferen van 19:00 tot 23:00 uur beachvolleyballen, zwemmen en dansen en chillen op muziek van Larscoprox. Er is een stierrodeo, een VR snorkel experience en je kunt er je ukulele talenten ontwikkelen samen met een professionele docent van Het Pieck. Tussendoor kan je (gratis) friet, tapas, fris en een mocktail bij de bartender aan de Dazzling Cocktailbar bestellen of zelf maken. “Het wordt echt een feestje vol activiteiten die jongeren van dit moment super leuk vinden. En waarbij je de hele avond bezig gehouden wordt met een gezellige groep mensen om je heen.” Aldus Josha en Tess.

Hasta la Fiesta is gratis en speciaal voor jongeren van 14+. Je moet je wel even aanmelden. Dit kan via https://www.stichtingdeschroef.nl/aanmelden-heusdenpopup of via het Heusdenpopup instagramaccount @heusdenpopup

HeusdenPopUp maakt deel uit van ‘2022: een jaar om te vieren’ en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heusden, Stichting de Schroef, Bijeen, Heusdennieuws.nl, Boudewijn van Gorp Stichting voor Goede Doelen en het Postcodeloterij Buurtfonds.

Voor meer informatie zie het instagramaccount van Heusdenpopup of neem dan contact op met buurtsportcoach Paulien via [email protected] of tel: 06 131 121 58

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen