HeusdenPopUp, Party in the USA

Foto: Heusden Pop

Na het succes van het eerste jaar organiseert HeusdenPopUp ook dit jaar weer een reeks PopUp-events, “voor en door jongeren.” Op 23 september staat het gratis event HeusdenPopUp, Party in the USA op het programma bij De Voorste Venne in Drunen. Jongeren van 14 jaar en ouder kunnen daar lekker chillen in Amerikaanse sferen.Voor de meer actievere deelnemers zijn er sportieve en creatieve mogelijkheden.

Voor jongeren, door jongeren!
“HeusdenPopUp vorig jaar was een hele toffe ervaring! Ik denk dat we allemaal een leuke tijd hebben gehad en denk dat als we het dit jaar herhalen het alleen maar vetter zal worden!” aldus Josha van de HeusdenPopUp organisatie. Middels het hosten van events brengt HeusdenPopUp jongeren in beweging, zowel creatief als sportief. Daarnaast zijn het ontmoetingsplekken waar je ook “gewoon” kan chillen. De events en activiteiten worden helemaal naar smaak van jongeren uitgedacht en opgezet. Het HeusdenPopUp team bestaat 8 jongeren: Josha, Robin, Tess, Veronique, Lars, Dani, Iris en Manon. Zij worden begeleidt door buurtsportcoaches Jos en Paulien, jongerenwerker Pieter en communicatieadviseur Saskia. Eerder events van HeusdenPopUp zijn de PopUps Hasta La Fiesta, Urban en Ibiza en het HeusdenPopUp event 2021.

HeusdenPopUp 2022: Party in the USA
Party in the USA vindt plaats in de binnentuin van De Voorste Venne in Drunen. Daar kan je in urban, western, tropische en glamour sferen van 18:00 tot 23:00 uur graffiti spuiten en sneakers pimpen met een professionele docent van Het Pieck. Maar je kan er ook dansen en chillen op muziek van Larscoprox, Noise Cartel, Kevin, Offsalad en Jarnox. Er zijn stuntsteps en arcade games en er is een stierrodeo. Tussendoor kan je genieten van (gratis) hotdogs, ijsdonuts, popcorn, fris en je kan een mocktail bij de bartender aan de Dazzling Cocktailbar bestellen of zelf maken. Lars (Larscoprox en organisatie): “Vorig jaar was top, 23 september gaan we er weer een feestje van maken. Het thema is niet voor niks Party in the USA.”

HeusdenPopUp, Party in the USA is gratis en speciaal voor jongeren van 14 en ouder. Je moet je wel even aanmelden. Dit kan via https://www.stichtingdeschroef.nl/aanmelden-heusdenpopup of via het Heusdenpopup instagramaccount @heusdenpopup

HeusdenPopUp maakt deel uit van ‘2022: een jaar om te vieren’ en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heusden, Stichting de Schroef, Bijeen, Heusdennieuws.nl, Boudewijn van Gorp Stichting voor Goede Doelen en het Postcodeloterij Buurtfonds.

Voor meer informatie zie het instagramaccount van Heusdenpopup of neem dan contact op met buurtsportcoach Paulien via [email protected] of tel: 06 131 121 58

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen