Informatieavond Heusden één

Foto: Heusden één

Heusden één nodigt alle inwoners van Heusden uit voor de informatieavond die op woensdag 3 oktober a.s. vanaf 20.00 uur wordt gehouden in Het Patronaat te Nieuwkuijk.

Heusden één doet een beroep op U. Denk en praat mee over de (huidige) politieke ontwikkelingen in onze gemeente Heusden. De lokale partij vraagt u om advies of inbreng over onderwerpen die u als inwoners van belang vindt. Wij, als Heusden één, willen u meer betrekken bij de Heusdense politiek. Het politieke onderwerp dat u van groot belang vindt, kunt u dan bespreken met de wethouder, de raadsleden, de fractieondersteuners en overige belangstellenden.

Voor de politieke besluitvorming zijn uw ideeën, uw inbreng van onderwerpen die de gehele gemeenschap aangaan van belang. Indien u een politiek of maatschappelijk onderwerp met Heusden één wilt delen, meldt het dan.

Daarnaast worden de onderwerpen besproken die worden behandeld tijdens de informatievergaderingen van Bestuur en beheer, Ruimte, en Samenleving. De onderwerpen staan vanaf vrijdag 28 september a.s. op de site van de gemeente Heusden.

Praat mee met Heusden één. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Bezoek ook eens de website www.heusden-een.nl

Cookieinstellingen