Octopus bestaat 50 jaar

Foto: Octopus

In de herfst van 1972 vond het eerste optreden van popgroep Octopus uit Heusden plaats in Bodegraven. Het was het begin van een prachtig muzikaal avontuur, dat tot op de dag van vandaag nog steeds voortduurt. Octopus speelde populaire muziek uit die tijd van o.a. Deep Purple, Santana, Manfred Mann, The Free, Status Quo, Steppenwolf en vele anderen.

Het duurde niet lang totdat Octopus een  populaire coverband werd. Tot 1979  speelde de band wekelijks meerdere  malen in vooral Midden en Zuid- Nederland. Daarna werd het rustiger,  maar de band bleef wel bestaan. Sinds 1986 heeft Octopus bovendien  jaarlijks de intocht van Sinterklaas in Heusden opgeluisterd, maar dan in de hoedanigheid van Pietenband. De oprichter van de band, Frans Brok, is in 2019 overleden.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum speelt Octopus op zaterdag 24 september 2022 in het Dorpshuis van Heesbeen.  Aanvang: 20.30 uur. Entree: 10 euro. Vooraf reserveren is noodzakelijk: [email protected]
Contant betalen aan de zaal. Pinnen is niet mogelijk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen