Toneelvoorstellingen van ONA op 22 januari 2022

Foto: ONA

Toneelvereniging ONA speelt – als de coronamaatregelen het toelaten – op vrijdag 21 januari en zaterdag 22 januari 2022, beide avonden om 20.15 uur, weer een klucht.  In deze voorstelling is het publiek getuige van de generale repetitie van de klucht ‘Hotel Goedgeluimd’, waar twee stellen stiekem hun toevlucht zoeken voor een klein avontuurtje… met elkaars partner!

Waar het kamermeisje als een blok valt voor één van de heren, een vertegenwoordiger probeert om scheerapparaten met afstandsbediening te slijten en de eigenaresse haar koffers maar niet bij zich kan houden. Het is aan Hendrik om alles in goede banen te leiden, maar ja, als geen van de acteurs weet wat hij precies moet doen kan het zomaar eens ontaarden in… Chaos!

De kaartverkoop wordt verzorgd door toneelvereniging ONA. De toegangsprijs is € 12,50. Vanaf 1 december 2021 kunnen online kaartjes gekocht worden via de website www.toneelverenigingona.nl. Op 6, 13 en 20 januari 2022 vindt tussen 19.00 en 20.30 uur in de hal van De Voorste Venne ook een kaartverkoop plaats.
Tevens is er de mogelijkheid de kaarten voorafgaand aan de voorstellingen te kopen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen