Utopia Klassiek

Foto: Utopia Klassiek

Utopia Klassiek zondag 26 Juni 2022 Op zondag 26 Juni 2022 Is er weer een concert in De Voorste Venne in het kader van de serie “Utopia Klassiek”. Dit is het zesde concert van dit seizoen. De laatste keer verzorgde Matvey Glukhovskiy een fantastisch piano concert. Het aanwezige publiek gaf hiervoor een zeer hoge waardering. Op het concert eind van deze maand zal Clara Strobel spelen op de piano. De verwachtingen zijn erg hoog gespannen.

Wie is Clara? Clara Strobel (Sint-Niklaas, België, 2002) stamt uit een muzikale familie en kreeg de eerste pianolessen van haar vader. Daarna volgden pianolessen aan de Stedelijke Academie en de ‘Robert Schumann Musikhochschule’ Düsseldorf. Sinds 2020 is ze student bachelor piano aan de “Hochschule für Musik, Theater und Medien” in Hannover bij prof. Ewa Kupiec. Clara is won al diverse prijzen: 1ste prijs “Jugend Musiziert”, een prijs bij Cantabile Pianowedstrijd, 1ste prijs Steinway Wedstrijd, en deelnemer Internationale Steinway Festival voor de Jeugd in Hamburg. In 2020 won ze de 2de prijs bij de Cantabile Pianowedstrijd en heeft ze de cultuurprijs van de stad Sint-Niklaas ontvangen. Concertervaring kon de jonge pianiste opdoen tijdens optredens in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zuid-Korea, zowel solo als in kamermuziekverband. Ze kreeg verdere muzikale impulsen tijdens masterclasses bij Georg Friedrich Schenck, Yong Kyu Lee, Justas Dvarionas en vele anderen.

Programma voor 26 Juni:
10.45 Zaal open
11.00 Welkom
11.05 Prelude: Loes Swinkels (klarinet)
11.25 Deel I concert Clara Strobel (piano)
12.00 Pauze
12.15 Vervolg concert, waarna informeel samenzijn met musicus, presentator en publiek en bekendmaking voorlopige uitslag publieksstemming.

Kortom weer een geweldig programma. Er zijn nog kaarten te koop via de website: www.devoorstevenne.nl Entree € 13,50,-

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen