Veiligheidsmarkt Gemeente Heusden

Foto: XTACY Veiligheidsmarkt Heusden

Op zaterdag 21 september a.s. op het Raadhuisplein te Drunen wordt de Veiligheidsmarkt gemeente Heusden om 10.30 uur geopend door Burgemeester Willemijn van Hees en Jeugd-Burgemeester Lisa door het zetten van een verfhandtekening (stoppestennu.nl).

Met deze verfhandtekeningen is dit de aftrap van de week tegen het pesten (23 t/m 27 september a.s) Van 10.30 uur tot 16.00 uur staat de markt bol van activiteiten. 18 Deelnemende partijen geven voorlichting of laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van veiligheid.

De gehele dag zijn er doorlopende demonstraties, denk hierbij aan het aanhouden van een boef in samenwerking met honden of met politie op een bike. EHBO met reanimatie en AED, Halt met een “alcohol” bril, nietwegkijken.nl met een hennepcontainer (=gemeente Heusden) Strukton opruimen van chemicaliën, men kan plaats nemen in een echte politie Porsche en nog veel meer. Voor de kinderen zijn er diversen activiteiten o.a.: boeven vangen, brandje blussen, schmink en (voor kinderen t/m 8 jaar) is een springkussen aanwezig.

Wilt u niets missen over de Veiligheidsmarkt, like de facebookpagina: https://www.facebook.com/Veiligheidsmarkt.gem.Heusden/ dan blijft u op de hoogte van alle activiteiten.

Deelnemende partijen zijn:
Politie, Brandweer, EHBO, Contour de Twern, Premax beveiligingen, Rabobank, Halt, VVN, VeiligThuis middenbrabant, Buurt app, Rode Kruis, Buurtpreventie, Woonveste, Politie hondenvereniging, Stoppestennu, Gemeente Heusden en Structon.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.