Aanmelden Installatievergadering Burgemeester Willemijn van Hees

Foto: Gemeente Heusden

De gemeente Heusden is trots u te kunnen melden dat mevrouw Willemijn van Hees de nieuwe burgemeester van Heusden wordt.

Installatievergadering
Op maandag 12 november 2018 wordt zij door Commissaris van de Koning de heer W. van de Donk in haar nieuwe functie beëdigd en daarna geïnstalleerd als voorzitter van de raad van Heusden. We heten mevrouw Van Hees feestelijk welkom in onze gemeente. We nodigen u van harte uit hiervan getuige te zijn. De bijzondere raadsvergadering vangt aan om 19.30 uur in de theaterzaal van de Voorste Venne, Anton Pieckplein 71 in Drunen. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur.

Receptie
Aansluitend (vanaf omstreeks 20.45 uur)  is er gelegenheid mevrouw Van Hees te ontmoeten en haar te feliciteren met haar benoeming tijdens een receptie in de evenementenhal van de Voorste Venne.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is noodzakelijk: Er is beperkt plaats voor de installatievergadering. Zolang er ruimte beschikbaar is kunt u zich hier aanmelden. Geef daarbij s.v.p. aan of u alleen of met 2 personen naar de installatievergadering komt. Wij verzoeken u het bevestigingsbericht bij de entree van de Voorste Venne te tonen. Voor de receptie hoeft u zich niet aan te melden. De installatievergadering zal ook te volgen zijn via de website

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen