Heusden geeft jonge talenten een kans

Foto: Heusden Young Talent

Drie lokale ondernemers en de gemeente Heusden lanceren Heusden Young Talent! De bedrijven VPT Versteeg, Ottobock Equipment en Kresco investeren samen met de gemeente Heusden en Leren en Werken Midden-Brabant in toekomstige werknemers van onze gemeente. De Heusdense bedrijven willen studenten interesseren om opdrachten (stages) te doen voor en bij (technische) bedrijven in de gemeente.

Studenten krijgen de kans om zich te buigen over innovatieve projecten op het gebied van energie-installaties, opwekking, techniek, transformatie, marketing en bijbehorende informatietechnologie. Ze worden, bij de bedrijven zelf, begeleid door de ondernemers en ondersteund door de gemeente. Kennis en resultaten worden gedeeld met ondernemers, inwoners, onderwijs en overheid.

VPT Versteeg komt graag in contact met Young Professionals. Naast het uitvoeren van uitdagende projecten binnen de Heusdense bedrijven zorgen we ervoor dat je professioneel begeleid wordt tijdens je stageperiode en ga je ervaren hoe is het om in het MKB-bedrijfsleven te werken. Pak deze challenge en zet al je talenten in om samen met deze bedrijven mooie dingen te bedenken en uit te werken. Tot binnenkort! Arnold Versteeg.

‘We hebben in Heusden een groot aantal mooie bedrijven die echt staan te springen om talentvolle studenten. Met dit project willen we samen met een groep ondernemers concreet aan de slag om jonge talenten aan bedrijven in onze gemeente te koppelen”, aldus wethouder Thom Blankers.

“Wij als bedrijf zijn altijd opzoek naar innovatie. Dit kan betrekking hebben op nieuwe producten maar ook op bestaande productieprocessen. Wat is er nu mooier dan deze ideeën te verwezenlijken met talenten binnen onze eigen gemeente”. Aldus Andres Boom van Ottobock Equipment.

Meld je aan!
Doe jij een technische of bedrijfskundige studie? En ben je binnenkort toe aan een stage? Dan ben je in de gemeente Heusden aan het goede adres. Je maakt kennis met de verschillende hightech bedrijven en hun medewerkers en de bedrijven gaan kennismaken met jou. Misschien leg je hier wel de basis voor een mooie carrière.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met mevrouw Van Keulen van het Heusden Young Capital via mailadres [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen