De Kavelwinkel helpt u bij bouw-en koopmogelijkheden

Foto: Gemeente Heusden

De KavelWinkel is een initiatief van de gemeente Heusden. De site biedt informatie over alle bouw- en koopmogelijkheden voor bestaande en nieuwe inwoners van onze gemeente.

Zoeken naar een vrije bouwkavel of een nieuwbouwwoning is doorgaans geen gemakkelijke opgave. Het aanbod is groot en divers maar verspreid over veel verschillende websites. Dat geldt ook als u op zoek bent naar een huis. De KavelWinkel bundelt het aanbod en geeft overzicht, omdat de focus ligt op alle kernen die behoren tot de gemeente Heusden.

Hoewel de KavelWinkel alleen online bestaat, is persoonlijk advies altijd dichtbij. Heeft u een kavel of een woning gevonden? De MogelijkMakers helpen u graag verder met praktisch advies en ondersteuning.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie over de Nieuwbouwwijken

Goed om te weten
De aanschaf van een nieuwe woning is een grote en belangrijke stap in je leven. Zeker als je de woning zelf gaat bouwen. Niet alleen komen er dan ontzettend veel dingen op je af, ook wil je natuurlijk dat de woning helemaal aan je wensen voldoet. Het moet letterlijk je droomhuis worden.

Handige brochures:

De KavelWinkel en de MogelijkMakers
Telefoonnummer  (073) 513 17 89
E-mail [email protected]

Bezoekadres Gemeentehuis Vlijmen Julianastraat 34 5251 ED Vlijmen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen