Nieuwe website HeelHeusdenDuurzaam

Foto: WGF

Heusden is een gemeente waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Dat willen we ook in de toekomst graag zo houden. Ontwikkelingen zoals de klimaatverandering raken ook onze leefomgeving.  Alleen als wij zuinig zijn op onze leefomgeving kan iedereen er, ook na ons, plezier van hebben. Heel. Heusden. Duurzaam. inspireert ook jou om bewuster te leven.

Zo kunnen we samen onze ‘voetafdruk’ verkleinen. Hierdoor dragen we allemaal een steentje bij aan een mooie toekomst in Heusden voor onszelf en de volgende generaties.

Wat kun jij doen?
Op www.heelheusdenduurzaam.nl vind je informatie over wat er in Heusden allemaal al gebeurt op duurzaamheidsgebied, welke partijen partner zijn van Heel. Heusden. Duurzaam. en wat zij allemaal doen. Veel belangrijker is dat je op deze website informatie vind over energie besparen, duurzaam wonen en (ver)bouwen, afval scheiden en elektrisch rijden. Kortom, informatie over wat je zelf kunt doen om je eigen ‘voetafdruk’ te verkleinen. Met energiebesparing en door gebruik te maken van subsidiemogelijkheden help je jezelf ook financieel. Ook hierover vind je op www.heelheusdenduurzaam.nl informatie.

Duurzaamheid is onze toekomst
“In Heusden is ruimte voor groei, ondernemerschap en innovatie, maar altijd met oog voor leefbaarheid, duurzaamheid, relevantie en haalbaarheid. Zo blijft het voorzieningenniveau op peil en is de gemeente aantrekkelijk voor jonge en oudere Heusdenaren.

Heusden weet hoe je het verleden behoudt en het heden duurzaam leefbaar maakt, is de letterlijke tekst in de toekomstvisie die inwoners zelf voor Heusden schreven. Heel. Heusden. Duurzaam. sluit daar helemaal op aan”, zet wethouder Mart van der Poel die de website www.heelheusdenduurzaam.nl vandaag in gebruik nam.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

'

Reacties

article
44007
Nieuwe website HeelHeusdenDuurzaam
Heusden is een gemeente waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Dat willen we ook
https://heusden.nieuws.nl/gemeente/20190619/nieuwe-website-heelheusdenduurzaam/
2019-06-19T13:42:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2019/06/09143635/Mart-vd-Poel.jpg
Gemeente