Wil jij ook Jeugdburgemeester worden?

Foto: Gemeente Heusden

In de gemeente Heusden hebben we sinds 2015 jeugdburgemeesters. De jeugdburgemeesters vertegenwoordigen de gemeente bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten samen met de burgemeester. Denk bijvoorbeeld aan de opening van de Koningsspelen, Dodenherdenking, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

Jeugdburgemeesters 2020
Ieder jaar worden er nieuwe jeugdburgemeesters gekozen. Woon jij in de gemeente Heusden, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij een van de jeugdburgemeesters die wij zoeken voor 2020! Tijdens een speciale selectieavond op woensdag 11 december 2019, in de raadzaal van het gemeentehuis in Vlijmen, presenteren de kinderen zich aan de jury waar onder andere de burgemeester aanwezig is. Aan het eind van de avond worden de twee nieuwe jeugdburgemeesters gekozen.

Solliciteer!
Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Heusden waarin je uitlegt waarom jij nou juist de burgemeester kan helpen bij haar bij werk. Laat je ouders de brief ook ondertekenen en stuur deze op vóór 27 november 2019 naar gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Mailen mag ook naar [email protected].

Bron: Gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen