Landelijke Opschoondag zaterdag 21 maart

Foto: Gemeente Heusden

Op zaterdag 21 maart is de Landelijke Opschoondag! ER zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen, sportclubs, iedereen mag weer mee doen! Deze opschoonactie is een landelijk  initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Heusden  en De Bries.

Landelijke Opschoondag 2020
Gemeente Heusden ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Willen jij en je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect.

Niet vies van een dubbele beloning?
Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles, alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs!

Enthousiast geworden?
Kom in actie en meld je aan op www.heusden.nl. Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen, we ondersteunen je graag met promotiematerialen om je hierbij te helpen. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen