Energiebesparingsactie voor woningeigenaren in gemeente Heusden

Foto: Pixabay

Woon je in de gemeente Heusden en heb je een eigen huis? Dan klinkt het besparen op je energierekening vast als muziek in de oren! Samen met Energiecoöperatie Energiek Heusden, Coöperatie Hedikhuizen Duurzaam en Klimaatplein Heusden is er een interessante energiebesparingsactie voor alle woningeigenaren in de gemeente Heusden.

Energiebesparingsartikelen en besparingsadvies
Wil jij ook je energieverbruik verminderen in je eigen woning door gratis energiebesparingsartikelen te ontvangen en eventueel nader besparingsadvies? Meld je dan aan voor deze actie door een aantal vragen te beantwoorden via dit online aanmeldformulier. Je mag dan twee gratis energiebesparingsartikelen kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een Led-lamp, waterbesparende douchekop of besparende stekkerdoos zijn (afhankelijk van de voorraad). Aan deze actie kunnen ruim 1.000 woningeigenaren uit Heusden deelnemen. Dus heb je interesse? Meld je snel aan. Na aanmelding ontvang je meer informatie. Vanwege de huidige corona-maatregelen is het nu nog niet mogelijk om de artikelen bij je thuis te bezorgen en een nader besparingsadvies te geven. Wij hopen dat dit begin volgend jaar wel mogelijk is. Je wordt dan hierover gebeld of gemaild door een van onze duurzaamheidspartners: Energiecoöperatie Energiek HeusdenCoöperatie Hedikhuizen Duurzaam of Klimaatplein Heusden. Er wordt dan een afspraak met je gemaakt voor het bezorgen van de energiebesparingsartikelen en zo mogelijk voor een nader besparingsadvies.

Aanmelden energiebesparingsactie

Energiebesparingstips
Onderzocht wordt of er in het tweede kwartaal van 2021 een nieuwe energiebesparingsactie kan komen waar ook inwoners met een huurwoning aan deel kunnen nemen. Wil je nu al slimme tips over hoe je energie kunt besparen, bekijk dan hier interessante energiebesparingstips en de tips op de website van Rijksoverheid www.iedereendoetwat.nl/energie. Want wat we niet aan energie verbruiken, hoeven we ook niet op te wekken. Het is én winst voor de eigen portemonnee én voor het klimaat! Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan #HeelHeusdenDuurzaam.

Heel Heusden Duurzaam
Heusden is een gemeente waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Dat willen we ook in de toekomst graag zo houden. Ontwikkelingen zoals de klimaatverandering raken ook onze leefomgeving.  Alleen als wij zuinig zijn op onze leefomgeving kan iedereen er, ook na ons, plezier van hebben. Heel. Heusden. Duurzaam. inspireert ook jou om bewuster te leven. Zo kunnen we samen onze ‘voetafdruk’ verkleinen. Hierdoor dragen we allemaal een steentje bij aan een mooie toekomst in Heusden voor onszelf en de volgende generaties.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Bron: Gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen