Het verkeer in centrum Vlijmen

Foto: Gemeente Heusden

Het verkeer in en rond het centrum van Vlijmen gaat flink veranderen. Als de op- en afrit van en naar de A59 verdwijnt, zal doorgaand verkeer niet meer door het centrum gaan. Hiervoor moet Raad van State eerst nog groen licht geven voor het GOL-project.

Hoe kunnen we het centrum van Vlijmen nog aantrekkelijker en verkeersveiliger maken met goed bereikbare winkels en meer ruimte voor fietsers en wandelaars?

Mogelijke maatregelen
Meer dan 200 inwoners dachten mee over deze vraag. En dat leverde goede ideeën voor verbeteringen op! Alle ideeën zijn nauwkeurig bekeken en er zijn verschillende combinaties van verbeteringen uitgewerkt tot maatregelen. De bovenstaande korte animatiefilm brengt deze mogelijke maatregelen in beeld.

Meedenken
Zie je mogelijkheden om de verkeersmaatregelen voor het centrum van Vlijmen, zoals ze geschetst worden in de animatiefilm, te verbeteren? Dan horen wij het graag! Je kunt tot en met 11 december 2020 hier online je reactie geven. De tekst van de voice-over uit de animatiefilm over de mogelijke maatregelen kun je hier nalezen. Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken!

Lees verder met meer informatie over het verkeer in het centrum van Vlijmen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen