Kijk mee donderdag naar de landelijke Kinderklimaattop

Foto: Gemeente Heusden

De jeugdburgemeesters Jikke en Koen en de jeugdambassadeurs van de gemeente Heusdennemen donderdag 15 april deel aan landelijke Kinderklimaattop. Zij zullen dan live vanuit de raadszaal van het gemeentehuis in Vlijmen samen met Teuntje Toekomst hun ideeën inbrengen voor een klimaatbestendige toekomst.

Kijk donderdag 15 april vanaf 13.00 uur live mee met de Kinderklimaattop en breng ook je stem uit. De afspraken komen in het allereerste Kinderklimaatakkoord van Nederland. Dit akkoord zal later worden aangeboden aan de Tweede Kamer. Alle kinderen van Nederland mogen meestemmen welke klimaatafspraken in het Kinderklimaatakkoord komen te staan. Meekijken kan op 15 april van 13.00 tot 14.00 uur via deze link: https://klimaatverbond.nl/kinderklimaattop/

Ø  Donderdag 15 april van 13.00 – 14.00 uur online Kinderklimaattop 2021
Ø  Meekijken kan via deze linkhttps://klimaatverbond.nl/kinderklimaattop/
Ø  Vanwege de geldende corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn tijdens deze Kinderklimaattop of in de raadszaal van het gemeentehuis in Vlijmen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen