Stichting Ondernemend Heusden Duurzaam faciliteert Voor ondernemers, door ondernemers

Foto: Gemeente Heusden

Wil je als Heusdense ondernemer ook graag je bedrijf(sactiviteiten) verder verduurzamen en wil je daarbij volledig ontzorgd worden? Dan is de nieuwe Stichting Ondernemend Heusden Duurzaam er voor jou! Een aantal lokale ondernemers heeft samen met de gemeente de handen ineen geslagen om Heusdense ondernemers te faciliteren bij verdere verduurzaming van hun bedrijfsgebouwen- en activiteiten.

Hoeveel levert de zon je op?
“Zon op bedrijfsdak” is het eerste project dat wordt aangeboden door de stichting waar je aan deel kunt nemen. Heusdense ondernemers, met een bedrijfsdak van minimaal 500 m2, die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor het zelf opwekken van zonne-energie via zonnepanelen worden volledig ontzorgd tijdens het project. Omdat er veel verschillende partijen bij een dergelijk project betrokken zijn, levert deze aanpak ondernemers veel gemak, duidelijkheid en tijd op. De ondernemer hoeft immers zelf niet met alle betrokkenen te schakelen zoals leveranciers, netbeheerder en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De betrokken bedrijven waaruit je een keuze kunt maken zijn
veelal lokaal gevestigd en zorgvuldig geselecteerd door de stichting.

Gratis projectplan en advies
Graag maken wij kennis met je en inventariseren we de mogelijkheden voor zonnepanelen op je bedrijfsdak. Je ontvangt gratis een globaal projectplan voor de zonnepanelen. Ook krijg je kosteloos advies over andere energiebesparende mogelijkheden voor je bedrijf. Ben je vervolgens overtuigd van het projectplan? Dan begeleidt Manon Elsevier je graag volledig van subsidieaanvraag tot de installatie van de zonnepanelen via de volgende stappen:
1. Globaal projectplan
2. Subsidietraject (incl. transportindicatie, controle installatie en dakconstructie)
3. Volledige begeleiding vanaf toekenning subsidie

Kosten
Het globale projectplan (stap 1) wordt gesubsidieerd vanuit de gemeente Heusden voor de eerste 10 ondernemers die zich aanmelden. De eerste 5 ondernemers die vervolgens
besluiten om het subsidietraject te starten ontvangen hiervoor een vergoeding van gemeente Heusden. Voor de verdere uitvoering van het projectplan nadat de subsidie is
toegekend (stap 3) ontvang je vervolgens vrijblijvend een offerte. De daadwerkelijke aanleg van de zonnepanelen financier je zelf als je hiertoe besluit. Alle projecten zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de transportindicatie en in afstemming met Enexis.

Interesse?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op je bedrijfsdak? Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Manon Elsevier via 06-12110418 dan wordt er snel een afspraak gemaakt.

www.heelheusdenduurzaam.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen