Gemeente Heusden: Controle inschrijvingen Basisregistratie Personen

Foto: Heusden Nieuws

De komende maanden is in de gemeente Heusden een controle op de inschrijvingen in de Basisregistratie Personen. Deze controle wordt uitgevoerd door Legitiem. Legitiem richt zich volledig op de uitvoering van controles en inventarisaties waarbij systematisch gegevens worden verzameld  die van belang zijn voor gemeentelijke heffingen en basisregistraties als de BRP, BAG en WOZ.

Voorbeelden daarvan zijn controle honden-, toeristen-, reclame- en precariobelasting of kwaliteitscontroles in het kader van de Basisregistratie Personen. Daarnaast doen ze ook onderzoek naar bijvoorbeeld forfaitaire heffingsmaatstaven, de haalbaarheid van heffingen of ondersteunen bij de bewaking van de adreskwaliteit binnen gemeenten.  Kortom. Legitiem ondersteunt met actuele data haar opdrachtgevers om huidig en nieuw beleid te toetsen en actueel te houden.

De kern bij al de activiteiten is dat het gaat om mensenwerk. Een open communicatie, gevoel voor politieke verhoudingen en afspraak is afspraak, staan dan ook hoog in het vaandel.

Meer over Legitiem

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen