Gemeente Heusden zoekt verenigingen die willen bijverdienen

Foto: Pixabay

Eerder was er al een oproep van de gemeente Heusden aan de verenigingen die wat bij willen verdienen. Er zijn nog een aantal plaatsen in diverse wijken. Eén keer per maand wordt in onze gemeente het oud papier ingezameld. Vrijwilligers van verenigingen verzorgen, samen met een inzamelwagen en chauffeur van de Afvalstoffendienst, de papierinzameling. De verenigingen krijgen hiervoor een vergoeding van ongeveer € 400 tot € 450 per kwartaal.

Er zijn verschillende inzamelwijken voor de inzameling van oud papier. Per september 2021 komt er een nieuwe inzamelwijk bij, namelijk het noordelijk deel van Geerpark in Vlijmen. De wijk is nog in aanbouw waardoor de eerste jaren de inzameltijd en bijbehorende inzamelvergoeding wat minder zijn. We verwachten dat de wijk in 2025 is uitgegroeid tot een volledige inzamelwijk. De inzameldag is de laatste zaterdag van de maand, in de ochtend.

Vanaf 1 januari 2022 komen er in Drunen twee wijken vrij:

  • De ene wijk is het westelijk deel van de bomenbuurt in Braken-West. De inzameldag is de eerste dinsdag van de maand, in de avond.
  • De andere wijk loopt globaal van de Wilhelminastraat tot de Prins Hendrikstraat en de Julianastraat tot de Dillenburgstraat. De inzameldag is de tweede dinsdag van de maand, ook ’s avonds.

Inschrijven
Wil jouw vereniging in één of meerdere wijken oud papier inzamelen? Neem dan vóór 30 juni contact met op met Liesbeth Leermakers of Wilma Broeders via (073) 513 17 89 of [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen