Bouw jouw droomhuis op kavel in Haarsteeg!

Foto: Ad Hartjes

Wil jij landelijk wonen met het centrum van Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch dichtbij? Dan heeft deze kavel veel te bieden! Op deze kavel aan de Oude Haven in Haarsteeg mag je één vrijstaande woning bouwen. Maandag 6 december a.s. komt een kavel aan de Oude Haven in Haarsteeg te koop.

Het heeft even geduurd omdat er diverse noodzakelijke onderzoeken zijn uitgevoerd, maar nu kan de verkoop eindelijk starten. Het college van Heusden had al een besluit genomen over de verkoop van een kavel aan de Oude Haven in Haarsteeg. De kavel is circa 1310 m2 groot, waarvan circa 240 m2 schuin talud. De verkoopprijs is € 343.470 exclusief btw (prijspeil 2021).

De kavel wordt verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerste maalt’, zoals het college al eerder heeft besloten. Het exacte startsein wordt op 6 december gegeven via de nieuwsbrief van De Kavelwinkel. Vanaf dat moment kun je dus aangeven dat je de kavel wilt reserveren. Hoe je dat kan aangeven staat ook in die nieuwsbrief. Meld je dus aan voor de nieuwsbrief van De Kavelwinkel en blijf deze nieuwsbrief dus 6 december in de gaten houden als je interesse hebt in deze mooie kavel.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je een kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden. In de folder lees je de regels en procedures bij het kopen van een kavel.

Folder aankopen bouwkavel

Als de start begint met de verkoop van de kavel, dan delen ze ook het kavelpaspoort. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit. Daarnaast delen we dan ook de technische brochure.

Mocht je alvast nadere informatie willen over het bestemmingsplan dan kun je deze raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor deze kavel gelden twee bestemmingsplannen, namelijk ‘Oude Haven, Haarsteeg’ en bestemmingsplan ‘Heusden Buitengebied, 4de herziening’. Samen vormen ze momenteel de vigerende planologische regeling voor de kavel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen