Tegoedbonnen voor energiebesparingscampagne zijn onderweg

Foto: Pixabay

De 3000 Heusdenaren die vorig jaar deelnamen aan de energiebesparingsactie die de gemeente Heusden in samenwerking met wooncorporatie Woonveste hield, ontvangen voor 31 januari a.s. hun aangevraagde tegoedbon in de brievenbus voor energiebesparende artikelen. Ze worden verzenden deze bonnen niet allemaal tegelijk naar alle deelnemers, maar de komende weken in delen op drie momenten.

Zo wil men een grote toeloop naar de winkels voorkomen vanwege de geldende coronamaatregelen. Het is overigens niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze actie. Voor deze actie kreeg de gemeente Heusden subsidie van het rijk voor een bedrag gelijk aan 3000 tegoedbonnen. Dat is nu op.

Verduurzamen
Heb jij geen tegoedbon kunnen aanvragen? Kijk eens op www.heelheusdenduurzaam.nl. Hierop vind je tips om jouw huis te verduurzamen. Voor een aantal zaken kun je ook subsidie aanvragen.

Voor wie
Deze actie valt onder de Regeling Reductie Energiegebruik (Woningen) (RRE/RREW) vanuit de Rijksoverheid. Alle huurders en ook woningeigenaren konden hier gebruik van maken. Deze actie richtte zich vooral op huurders, zij kregen ook als eerste bericht van de actie. Dat is omdat woningeigenaren bij een vorige actie al mee konden doen.

Inleveren van tegoed bon

  • Deed je mee aan deze actie en heb je een tegoedbon aangevraagd? Deze worden deze in januari 2022 per post naar je toegestuurd.
  • Je kunt de tegoedbon tot en met 30 april 2022 besteden bij Hubo, Grotestraat 16, in Drunen of bij Keetels Elektro & Verlichting, Middelweg 32H,in Nieuwkuijk.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen