Zet je afvalcontainer op tijd buiten

Foto: Gemeente Heusden

Wordt een van de vuilcontainers deze week opgehaald? Zet die dan voor 07.30 uur ’s ochtend die oproep doet gemeente Heusden aan alle inwoners. Dit in verband met de hitte. In alle kernen van de gemeente kan het afval al vanaf 07.30 uur uur ’s ochtends opgehaald worden, eerder dan gebruikelijk.

Het hitteplan is van kracht en mocht de warmte tot na het weekeinde aanhouden, dan is de kans groot dat de vuilniswagens ook volgende week eerder op pad gaan.

Het GFT- en PMD-afval wordt in Heusden ingezameld door de Afvalstoffendienst ‘s-Hertogenbosch. Eén keer in de twee weken worden je containers geledigd. Via de app van de Afvalstoffendienst kun je makkelijk zien wanneer ze jouw straat aan de beurt is. Als een ophaaldatum verandert, bijvoorbeeld tijdens een feestdag, dan krijg je daarvan een persoonlijk berichtje via de Afvalstoffendienst-app. Je kunt deze downloaden in de App Store, Google Play of Windows Store.  Je kunt hieronder ook de afvalkalender downloaden.

Afvalkalender gemeente Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen