Monseigneur van Kesselstraat in Vlijmen is inmiddels weer open

Foto: Gemeente Vlijmen

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt in Vlijmen aan de Monseigneur van Kesselstraat en deze straat is inmiddels weer open. De riolering werd vervangen, waarbij regenwater wordt gescheiden van afvalwater. Deze komt nu uit in de vijver van het Van Greunsvenpark. Eind november worden er bomen en andere beplanting in deze straat geplant. De samenwerking tussen de aannemer, gemeente én bewoners verliep naar grote tevredenheid!

Het regenwater wordt voortaan afgevoerd richting het nabijgelegen Van Greunsvenpark, waar een wadi is gemaakt om regenwater uit de omliggende straten op te vangen. Voor de bewoners de mogelijkheid  dat ze het regenwater van hun terrein zoveel mogelijk loskoppelen van de riolering, waardoor deze minder schoon water te verwerken krijgt.

Verder is de straat ingericht als éénrichtinsstraat en zijn de parkeervakken en trottoirs breder gemaakt. Dit op speciaal verzoek van de bewoners.

De gemeente Heusden heeftt in totaal zo’n 235.000 euro voor de opknapbeurt uitgetrokken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen