Overal en altijd lezen steeds eenvoudiger

Foto:

Iedereen die lid is van een openbare bibliotheek kan e-books lenen. Tot nu toe hebben zo’n 240.000 mensen een account aangemaakt. Het afgelopen jaar werden meer dan 1,5 mln e-books uitgeleend.

Het lezen van e-books van de Bibliotheek is makkelijk, betrouwbaar, legaal én vrij toegankelijk als je lid bent van de Bibliotheek.
Na het aanmaken van een webaccount met je lidmaatschapsnummer kun je e-books ‘ophalen’ en je boekenplank vullen (voorlopig tot 10 titels tegelijkertijd) en lezen waar en wanneer je maar wilt, dus ook offline.

Activiteiten
Tijdens de campagnemaand, die nog loopt tot en met 14 februari, zijn er diverse activiteiten in bibliotheek Heusden. Op maandag 25 januari is er een fotohokje in bibliotheek Drunen. Je kunt dan met je favoriete E-book op de foto. Ook kun je op die middag met je vragen terecht in de bibliotheek in Drunen.

Op twee vrijdagavonden is er van 18.00-20.00 uur de mogelijkheid om vragen te stellen over de e-books. Op vrijdagavond 29 januari in Drunen en op 5 februari in Heusden en Vlijmen.

Op donderdagochtend 4 februari is er van 10.00-12.00 uur in Vlijmen een workshop “e-books lenen”. Deze workshop is gratis, maar wel graag aanmelden als u wilt komen via [email protected] en eigen e-reader, tablet of laptop meenemen.

Meer dan tienduizend e-books via de Bibliotheek
In de collectie van 10.000 titels onder andere: Tonio van A.F.Th. van der Heijden, Bonita Avenue van Peter Buwalda, Ik verzin dit niet van Sylvia Witteman, Vader van Karl Ove Knausgård, Lionel Messi van Leonardo Faccio, De thuiskomst van Anna Enquist, De aanslag van David Baldacci, Oorlog en Vrede van Tolstoj en nog veel meer.
Voor meer informatie: www.bibliotheekheusden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen